Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR jest rodzinną firmą założoną przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich w 1991 roku. Położona w malowniczej części Mazowsza, niegdyś niewielka, zaledwie kilkuosobowa firma stała się jednym z największych tego typu przedsiębiorstw w regionie.
GETMOR przez lata budował reputację rynkową na podstawie jakości swoich produktów oraz długofalowych relacjach z Kontrahentami. Relacjach wzajemnie korzystnych i pełnych zaufania oraz jakości, którą nieustannie podnosi.
Ta filozofia towarzyszy nam na każdym etapie działalności. Z największą starannością podchodzimy do każdego zadania. Skuteczność i pasja pozwalają nam nieustannie dążyć do poprawy w tym co robimy dla naszych Klientów. Nie poddajemy się i chcemy, żeby wyróżniała nas wysoka jakość.
Szeroko rozumiana branża mięsna i produkcyjna to nasze naturalne środowisko zawodowe. Z kolei dobry smak i przywiązanie do tradycji są obszarami naszych długoletnich zainteresowań oraz fachowości i kompetencji. Receptura naszych wyrobów została opracowana przez najlepszych ekspertów w tej dziedzinie i pozostaje niezmienna do dziś, dlatego GETMOR oferuje produkty najwyższej jakości, znane jako “Chrzanowskie przysmaki”.
Nadrzędnym celem naszej działalności jest wychodzenie naprzeciw, zaspakajanie potrzeb, wymagań i oczekiwań naszych klientów w zakresie pełnego bezpieczeństwa zdrowotnego i wysokiej jakości naszych wyrobów. Wdrożenie systemu HACCP w zakładzie, a także stały nadzór Inspekcji Weterynaryjnej w pełni pozwala nam na osiągnięcie tych celów.
Nasza firma powstała z dala od aglomeracji, w malowniczym miejscu Mazowsza otoczonym nieskalaną cywilizacyjnie przyrodą. Dlatego też ochrona środowiska to jeden z priorytetów w strategii firmy. Ważną inwestycją w tym kierunku było wybudowanie na terenie zakładu nowoczesnej oczyszczalni ścieków. Pozwala ona zminimalizować niekorzystny wpływ na środowisko naturalne.
Współpracujemy również ze specjalistycznymi firmami zajmującymi się utylizacją i wykorzystaniem odpadów poprodukcyjnych.
GETMOR Sp. z o.o. Sp.k. posiada certyfikaty IFS International Food Standard i BRC – które potwierdzają spełnienie najwyższego poziomu wymagań sanitarnych i technicznych, gwarantujących wytwarzanie produktów bezpiecznych i o ustalonej jakości.