Danie klasy PREMIUM
GETMOR realizując zaplanowany kierunek działania i wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rynku, stworzył innowacyjny projekt delikatesów mięsnych połączonych z burgerownią. Tak powstał Getburger – miejsce, gdzie można zjeść pyszne burgery, przyrządzane na miejscu. Klienci mają okazję zaobserwować cały ceremoniał procesu przygotowania, podczas którego Burger Master dba o to by spełnić oczekiwania zamawiających.
Nasi klienci mogą wybrać stopień wysmażenia wołowiny w burgerze. Najbardziej klasyczny i typowy to medium-rare, czyli średniokrwisty. Gdy przegryziemy taki kotlet, w środku będzie delikatnie różowy i soczysty. Bardziej krwiste mięso to oczywiście – rare. Wersja najbardziej wysmażona – well done.
Nasze burgery są daniami klasy Premium. Zawierają 100% polskiego mięsa wołowego pochodzącego od sprawdzonych lokalnych dostawców, najwyższej jakości bułki na zakwasie, świeże, różnorodne warzywa i urozmaicone sosy. Każdy burger to zupełnie inny smak: Tłustego Janusza wyróżnia bekon i ser wędzony, Głodną Grażynę ser mozzarella i sos bazyliowy, Typowy Seba jest z prażoną cebulką i serem cheddar z kolei Getburger zaspokoi mniejszy głód. Nasi Klienci mogą zamówić samego burgera lub w zestawie z frytkami typu steakhouse.
Orły Gastronomii to prestiżowa nagroda, którą mogą się poszczycić jedynie najlepsze firmy. W tym konkursie kapitułą oceniająca są klienci. Co za tym idzie, ich werdykt jest najlepszym potwierdzeniem profesjonalizmu wykonywanych usług. Nagroda przyznawana jest na podstawie ocen wystawionych przez klientów. Do grona Orłów mogą przystąpić tylko firmy o najwyższych ocenach.