GETMOR prowadzi działalność w zakresie uboju wieprzowego oraz wołowego. Oferujemy sztuki mięsa (ćwierci wołowe i wieprzowe) dostosowane do potrzeb rynku, a także pod kątem indywidualnych zamówień klientów.

Dział rozbioru w zakładzie GETMOR stworzony został z myślą o zabezpieczeniu surowca na potrzeby wewnątrz-zakładowe, ale także z myślą o innych zakładach przetwórstwa mięsnego, hurtowniach i sklepach, którym oferujemy elementy rozbiorowe najwyższej jakości. Specjalizujemy się w rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiu.

Istotnym czynnikiem wpływającym na trwałość i jakość mięs jest stosowany system poubojowego chłodzenia. Zakład rozbudowuje i modernizuje mroźnie, co pozwoli na zwiększenie wydajności w zakresie rozbioru półtusz wieprzowych i ćwierci wołowych.

Jedną z form działalności GETMOR jest przetwórstwo mięsne. Nowoczesna technologia w połączeniu z tradycyjnymi recepturami nadaje naszym wyrobom wyjątkowy smak.

Zakład wyposażony jest w nowoczesne linie produkcyjne, w tym do porcjowania i pakowania, pozwalające sprostać rosnącym wymaganiom rynku.

W sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów wędliniarskich (wieprzowych, wołowych oraz drobiowych).

Szczególnie dumni jesteśmy z serii wyrobów tradycyjnych wytwarzanych w opalanych drewnem, tradycyjnych komorach wędzarniczych, nazwanych przez nas CHRZANOWSKIMI PRZYSMAKAMI.

150+

wyrobów wędliniarskich

15000+

ton rocznie przerobionego mięsa

GETMOR prowadzi działalność w zakresie uboju wieprzowego oraz wołowego. Oferujemy sztuki mięsa (ćwierci wołowe i wieprzowe) dostosowane do potrzeb rynku, a także pod kątem indywidualnych zamówień klientów.

Dział rozbioru w zakładzie GETMOR stworzony został z myślą o zabezpieczeniu surowca na potrzeby wewnątrz-zakładowe, ale także z myślą o innych zakładach przetwórstwa mięsnego, hurtowniach i sklepach, którym oferujemy elementy rozbiorowe najwyższej jakości. Specjalizujemy się w rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiu.

Istotnym czynnikiem wpływającym na trwałość i jakość mięs jest stosowany system poubojowego chłodzenia. Zakład rozbudowuje i modernizuje mroźnie, co pozwoli na zwiększenie wydajności w zakresie rozbioru półtusz wieprzowych i ćwierci wołowych.

Jedną z form działalności GETMOR jest przetwórstwo mięsne. Nowoczesna technologia w połączeniu z tradycyjnymi recepturami nadaje naszym wyrobom wyjątkowy smak.

Zakład wyposażony jest w nowoczesne linie produkcyjne, w tym do porcjowania i pakowania, pozwalające sprostać rosnącym wymaganiom rynku.

W sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów wędliniarskich (wieprzowych, wołowych oraz drobiowych).

Szczególnie dumni jesteśmy z serii wyrobów tradycyjnych wytwarzanych w opalanych drewnem, tradycyjnych komorach wędzarniczych, nazwanych przez nas CHRZANOWSKIMI PRZYSMAKAMI.

150+

wyrobów wędliniarskich

15000+

ton rocznie przerobionego mięsa
do góry