GETMOR prowadzi działalność w zakresie uboju wieprzowego oraz wołowego. Oferujemy sztuki mięsa (ćwierci wołowe i wieprzowe) dostosowane do potrzeb rynku polskiego i zagranicznego a także pod kątem indywidualnych zamówień klientów.

Dział rozbioru w zakładzie GETMOR stworzony został z myślą o zabezpieczeniu surowca na potrzeby własnej produkcji, ale także z myślą o innych zakładach przetwórstwa mięsnego, hurtowniach i sklepach, którym oferujemy elementy rozbiorowe najwyższej jakości. Specjalizujemy się w rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiu.

Istotnym czynnikiem wpływającym na trwałość i jakość mięs jest stosowany system poubojowego chłodzenia. Posiadamy własną, nowoczesną mroźnię składową o pojemności ponad 3 000 miejsc paletowych co umożliwia zwiększenie wydajności w zakresie rozbioru półtusz wieprzowych i ćwierci wołowych.

Jedną z form działalności GETMOR jest przetwórstwo mięsne. Nowoczesna technologia w połączeniu z tradycyjnymi recepturami nadaje naszym wyrobom wyjątkowy i niepowtarzalny smak. Zakład wyposażony jest w nowoczesne linie produkcyjne, w tym do porcjowania i pakowania, pozwalające sprostać rosnącym potrzebom i wymaganiom rynku.

W sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów wędliniarskich (wieprzowych, wołowych oraz drobiowych). Szczególnie dumni jesteśmy z serii wyrobów tradycyjnych nazwanych przez nas CHRZANOWSKIMI PRZYSMAKAMI wytwarzanych w opalanych drewnem olchowym, tradycyjnych komorach wędzarniczych

Ponad 15 000 ton rocznie przerobionego mięsa
do góry